Extra's

Reserveren

Zoekt u voor het hoogseizoen nog een plaatsje voor uw hond of kat, dan is snelle aktie geboden. Overleg dus tijdig met ons of er nog een plekje is. Wij vragen bij reservering voor een periode langer dan 5 dagen een aanbetaling. Dit staat allemaal duidelijk in de factuur die u dan krijgt thuis gestuurd. Het resterende bedrag dient u bij aanvang van de pensionperiode te voldoen.

Proefdag

Omdat wij ons goed kunnen voorstellen dat het zowel voor u als uw huisdier een nieuwe ervaring zal zijn, bieden wij een gratis proefdag aan. Deze dag, die in overleg wordt uitgezocht, is een mooie gelegenheid om voor uw hond of kat te ervaren hoe het is, bij ons te logeren. Wij zullen het dan ook niet nalaten om onze ervaringen met u uit te wisselen. Uiteraard is het ook mogelijk, na telefonische afspraak, vrijblijvend een keer te komen kijken. Dit kan alleen op de doordeweekse dagen in de openingstijden.

Lang weekend verblijf

Steeds meer mensen willen een weekendje weg, even uit de sleur. Ons Dibevo-dierenpension is daarop ingesteld.

Dagopvang

Voor als u een dagje weg wilt of wanneer beide partners werken.

Andere vakanties

Niet alleen tijdens de zomervakantie is uw huisdier van harte welkom, ook tijdens de andere vakanties kunt u reserveren.