Huisvesting

Hondenpension

Alle honden worden gehuisvest in ruime kennels (in principe met een speelkameraadje). Een groot gedeelte is voorzien van aangrenzende buitenkennels. Ons pension is ‘s zomers lekker koel en ‘s winters behaaglijk warm door de verwarmde vloeren.

Voor honden is lichaamsbeweging een essentieel punt tijdens de pensionperiode. Wij bieden dan ook een keuze tussen ravotten in onze speelweide’s (ruim 1400m2) tot ze geen zin meer hebben, of het aangelijnd uitlaten van uw hond. Wij kunnen maximaal 52 honden huisvesten.

Kattenpension

Katten worden gehuisvest in ruime kattenunits. Ze kunnen dag en nacht onbeperkt naar binnen of buiten, spelen, slapen, eten en noem maar op.

Ook voor uw kat is beweging van belang. Tevens is dit een goede manier om de gezondheid te controleren. Daarom wordt er ook aandacht besteed aan het spelen en bezig zijn met uw kat. Ze kunnen zich lekker uitleven in de daarvoor bestemde speelunits, die voorzien zijn van speeltoestellen, krabpalen en diverse losse speeltjes. Wij kunnen maximaal 40 katten huisvesten.

Bekijk onze huisvesting

Ingang

Verzorgingsruimte

Kattenpension

Hondenpension

Buiten